Tamperelainen kiinteistönvälitys

Sillanaukee LKV

Sillanaukee LKV:n myyntikohteet

Pumppukaivonkatu 10

Pispala ja sen harju ympäristöineen on ihmisen parasta asuinpaikkaa!
Nyt on ostettavissa kauttamme jotain ainutkertaista jota ei voi tulla useasti tarjolle. Ainutkertaisen asuinalueen näköalapaikalta, Pispalanharjun kaupungin puoleiselta laelta, vain katseen päässä Tampereen keskustasta on täydellinen asumisvaihtoehto esimerkiksi omakotitalo asumiselle.

TUTUSTU KOHTEESEEN »

Pumppukaivonkatu 10

Tämän tutuksi tulleen lauseen ovat oppineet meidän aitojen tamperelaisten lisäksi jo lähes koko Pohjois-Eurooppa. Siitä huolimatta emme kulkiessamme ainutkertaista harjuamme itään tai kohti länttä, kiinnitä aina tarpeeksi huomiota miten upeat ovat kotikaupunkimme keskustan kauniit silhuetit ja ja silmissä siintävät kirkkat järvien pinnat, mäntyisistä ulkoilureiteistä puhumattakaan.

TUTUSTU KOHTEESEEN »

Tuomiokirkonkatu 36

Sillanaukee LKV:n arvoasuntojen myynti Tampereella jatkuu jälleen yhden asunto harvinaisuuden kera!!! Hienokuntoisen ja arvostetun Asunto Oy Kallenkartanon ylimmän 7. kerroksen remontoitu 3h,kt, kph ja lasitettu parveke on nyt ostettavissa. Huoneisto on muutettu pohjaratkaisultaan erittäin toimivaksi huoneistoremontin yhteydessä.

TUTUSTU KOHTEESEEN »

Jenseninkatu 33

Näsijärven rantaan omakotitalon rakentaminen on monelle tamperelaiselle syvällä sisimmässään iso, elämän mittainen haave. Nyt on mahdollisuus toteuttaa haaveet ja isosti!

TUTUSTU KOHTEESEEN »

Simolankatu 22

Kaarila on Tampereen läntinen kaupunginosa, joka sijaitsee 6,3 kilometrin päässä Tampereen keskustasta. Kaarila rajoittuu pohjoisessa Epilään, idässä Hyhkyyn, etelässä Pyhäjärveen ja lännessä Raholaan. Kaarilan asutus on omakotivaltaista ja rauhallista.

TUTUSTU KOHTEESEEN »

Voimakatu 2

Ratinanrannan asuinalue oli suosittu jo rakennusvaiheessa ja kun upea Ratinan liikekeskus valmistui on alue asuntoineen entistäkin halutumpi. Nyt avautuu tilaisuus oman asunnon ostamiseen Tampereen ydinkeskustasta, hienoilla Pyhäjärvinäkymillä.

TUTUSTU KOHTEESEEN »

Sillanaukee LKV - Yhteystiedot

Tarja Sillanaukee
kiinteistönvälittäjä, LKV, Kiat, LVV
050 5327 393
tarja@sillanaukeelkv.fi

Juhani Sillanaukee
toimitusjohtaja, vastaava hoitaja, LKV
0500 620 309
juhani@sillanaukeelkv.fi

Miia Tuomainen
opintovapaalla

Kiinteistönvälitys Klingendahl Oy 2532298-9
toimisto@sillanaukeelkv.fi

Tietosuojakäytäntö

Yhteystiedot
Käyntiosoite:
MOW Supernova
Ratinankuja 1
33100 Tampere

Laskutusosoite
c/o MOW Supernova
Vuolteenkatu 1
33100 Tampere