Tamperelainen kiinteistönvälitys

Sillanaukee LKV

Kerrostalo | 1h + alk + kt + lasitettu parveke
Peltokatu 14, Tammela, Tampere

Hinta
221 000 €

Koko
28,5 m2

Vuosi
2018

Myynnissämme on nyt uutta vastaava ja tyylikäs, ylimmän 12/12 kerroksen yksiö laadukkaasta As. Oy Tampereen PMK-Tornista. Asunto Osakeyhtiö valmistui loistavalle paikalle Osmonpuiston ja Tammelantorin väliselle alueelle, kiinni perinteikkään PMK-talon pohjoisosaan. Kaikki ydinkeskustan palvelut ovat aivan lähietäisyydellä. Samoin kiinteistön lähituntumassa ovat mm. Rautatieasema, Tammelantori, Kaupin ulkoilupuisto, Satama ja Lapinniemen Kylpylä.
 
Laadukkaasti 2017 rakennettu tornitalo kohoaakin uutena uljaana maamerkkinä vanhan Tammelan teollisuusalueen reunalla, uuden Tammelan nykypäivää korostaen ja juhlistaen.
 
12-kerroksisia taloja ei Tampereella vieläkään ole liiemmälti rakennettu. Jo rakennettuihin muutamiin tornitaloihin ei useinkaan ole yksiöitä ylimpään kerrokseen saatu aikaiseksi. Sillä kerrommekin kaikille ostoaikeissa oleville myyvämme melkoista harvinaisuutta, joka säilyttää arvokkuutensa vielä seuraavillakin sukupolvilla. Ylimpiä kerroksia on myös tornitaloissa vain yksi!
 
Myynnissämme oleva yksiö on valoisa ja toimivaksi suunniteltu. Sängylle on varattu oma makuualkovi ja myös ruokapöydälle sekä sohvalle on hyvin tilaa. Vaalea keittiö on täysin koneistettu. Trendikäs kylpyhuone on viihtyisä ja hyvin varusteltu. Ja koko asunnon kruununa on tilava lasitettu eteläparveke, josta avautuvat uskomattoman upeat näkymät yli kaupungin!
 
Asunnolla on myös oma lämmin irtaimistovarasto ja lisäksi yhteiskäytössä lämmin ulkoiluvälinevarasto. Tasokkaassa yhtiössä on specialina mm. upeat saunatilat vilvoitteluterasseineen, talvipuutarha ja autohalli.
 
Tässä on erinomainen tilaisuus esim. sijoitusasunnoksi, joka täyttää niin mikro- kuin makrosijainniltaan kaikki tieteen perustat.
 
SIJOITTAJAT! Yhtiölainan lyhennykset alkavat n. 06/2021. Huoneisto myydään vuokrattuna. Pienehköllä myyntihinnalla kiinni Tampereen keskeisellä paikalla olevaan arvoasuntoon.