Tamperelainen kiinteistönvälitys

Sillanaukee LKV

Omakotitalo | Oh + 1-2mh + aula + k + eteinen + kph + wc + vh
Kapeentie 31, Terälahti, Tampere

Hinta
495 000 €

Koko
100 m2

Vuosi
1999

Tampere, Teisko ja Terälahti! Kolme kovaa T-kirjainta, jotka pitävät sisällään paljon historiaa, menneitä aikoja ja todella paljon nykypäivää parhaimmillaan. Terälahti sijaitsee Tampereen kaupungin pohjoisosissa runsaan 35 kilometriä keskustasta kohti Ruoveden rajaa. Matkan varrelle mahtuu monia upeita näköalapaikkoja. Yksi kuuluisimmista paikoista matkalla Terälahteen on eittämättä vanhan Teiskon kunnan hallinnollinen keskus Kämmenniemi ja sillä sijaitseva kuvan kaunis historiallinen kivirakenteinen Aunessilta, joka yhdistää Näsijärven ja Paarlahden vedet toisiinsa. Kämmenniemestä löytyy myös Kämmenniemen koulun ala- ja yläkoulu. Matka jatkuu edelleen noin 7 kilometriä hyvää asfalttitietä pitkin kauniissa Teiskolaisessa malaismaisemassa. Silloin ylitämme vanhan Teiskolan kartanon sillan, joka yhdistää jNäsijärven sekä Teiskon Kirkkojärven kalaisat vedet toisiinsa.

Jäljellä enää nelisen kilometriä ja tullaan Terälahteen, nykyisen Tampereen yhteen kaupunginosista. Terälahti on se Teiskon kuuluisa osa ja kylä jota on positiivisessa mielessä verrattu vanhaan Gallialaiseen kylään jossa harmoninen elämä jatkuu sulassa sovussa ja harmoniassa ison Rooman valtakunnan kainalossa. Terälahdessa, kyläkeskuksessal lenee noin 500 asukasta ja heissä voi todellakin havaita sellaista hieman vanhanaikaista ihailtavaa elämäntapaa joka kunnioittaa luontoa ja kylämäistä asumista, mutta ottaa uusiutumistakin vastaan. Tuolla luonteenpiirteellä he poikkeavatkin Gallialaisen kylän asukkaista postiiviseen päin, jopa ilman voimajuomaa. Yhtenäisyys on voimistava tekijä, respect! Näillä teksteillä toivotamme Terälahteen uudet asukkaat kun Eeva ja Rauno ovat päättäneet matkata maailmalle, kuten he leikkisästi asiaa ilamaisevat. 25 vuotta teiskolaisena jättää kuitenkn pysyvän jäljen asukkaidensa sydämiin.

Myymme heidän kodin, kesäasunnon ja harrastuspaikan Näsijärven rannalta, Kapeentieltä. Kiinteistö sijaitsee muutaman sadan metrin päässä Terälahden kuntakeskuksesta jossa sijaitsee mm. paikalliskauppa, alakoulu ja bussipysäkki Tampereen bussiin. Myytävä rantatila omaa länteen, ilta-aurinkoa kohti, n.60 metriä Näsijärven rantaviivaa. Rannassa olevan rantasaunarakennuksen tiöavalta terassilta saat ihailla Suomen luonno yhtä kauneinta elementtiä, järvelle laskevaa ilta-aurinkoa.

Kokonaispinta-alaa tilalla on yli 0,5 hehtaaria.

Lisätiedot ja esittelyt 0500 620 309/Juhani