Tamperelainen kiinteistönvälitys

Sillanaukee LKV

Kerrostalo | 3h, k, kph, parveke
Multisillankatu 3, Multisilta, Tampere
Hinta
73 388,76 €
Koko
76 m2
Vuosi
1971

Nyt mahdollisuus ostaa hyvä asunto omaan käyttöön tai vaikka sijoitusasunnoksi. Kehittyvän eteläisen Tampereen keskeiseltä paikalta, ylimmän 5. kerroksen näköalahuoneisto. Huoneisto edustaa täydellisesti aikakautensa rakentamista. Erinomainen pohjaratkaisu, jossa isot valoisat huoneet täydentävät asumisen helppoutta. Huoneisto on vapautunut nyt asukkailtaan ja pääset näkemään paikanpäällä ja kuvista sen todellisen kunnon. Haluttaessa vain pintoja uusimalla saat uskomattoman hyvän kodin asuttavaksi vuosikausiksi. Taloyhtiöstä on pidetty hyvää huolta ja siellä on tehty runsaasti perusparannuksia. Taloyhtiöön on hankittu maalämpö ja se on otettu käyttöön kesällä 2016. Maalämpö ja huolellinen huolehtiminen taloyhtiöstä, ovat vaikuttaneet siihen että asuminen on tällä hetkellä erittäin edullista. Hoitovastike on tällä hetkellä vain 185,67 €/kk.

Huolehtiminen taloyhtiön jatkuvuudesta on edelleen voimissaan. Yhtökokous on päättänyt kesällä 2020 aloittaa hankesuunnittelun tulevaa LVIS-saneerausta varten. Tule nyt tutustumaan, uskon että se kannattaa. Myyntihinta on vain 67.000€ + lainaosuus ja saat oman, ison asunto-osakkeen omistukseen ja hallintaan. Tartu hetkeen ja osta!

Elämme Suomessakin vakavan viruksen varjostamaa aikaa. Tulethan esittelyyn ainoastaan täysin terveenä ja suojautuneena kasvomaskilla. Ensiesittelymme huoneistoon on sunnuntaina 15.11.2020. Ajankohta ensiesittelylle on klo 13.00-13.45. Ilmoittauduthan esittelyyn ennalta sähköpostilla juhani.sillanaukee@sillanaukeelkv.fi tai puhelimitse Juhani/ 0500 620 309, niin pyrimme luomaan meille kaikille mahdollisimman turvallisen esittelytilaisuuden. sähköpostilla ilmoittautuessasi saat samalla myyntiesitteen ja tarvittavat asiakirjat jo ennakkoon käyttöösi. Tervetuloa!