Tamperelainen kiinteistönvälitys

Sillanaukee LKV

Kerrostalo | 4h + k + s + khh + kph/wc + erill.wc + vh + lasitettu parveke
Pumppukaivonkatu 10, Pispala, Tampere

Hinta
639 900 €

Koko
98,5 m2

Vuosi
2003

Maailman Ainoa Pispalanharju! Tämän tutuksi tulleen lauseen ovat oppineet meidän aitojen tamperelaisten lisäksi jo lähes koko Pohjois-Eurooppa. Siitä huolimatta emme kulkiessamme ainutkertaista harjuamme itään tai kohti länttä, kiinnitä aina tarpeeksi huomiota miten upeat ovat kotikaupunkimme keskustan kauniit silhuetit ja ja silmissä siintävät kirkkat järvien pinnat, mäntyisistä ulkoilureiteistä puhumattakaan. Pispala ja sen harju ympäristöineen on ihmisen parasta asuinpaikkaa!

Nyt on ostettavissa kauttamme jotain ainutkertaista jota ei voi tulla useasti tarjolle. Ainutkertaisen asuinalueen näköalapaikalta, Pispalanharjun kaupungin puoleiselta laelta, vain katseen päässä Tampereen keskustasta on täydellinen asumisvaihtoehto pienkerrostalossa, joka ei remontteja kaipaa.

As. Oy Pumppukaivonkatu 10 on alunperin rakennettu vuonna 2003. Kivirakenteinen kerrostalo uudistettiin laajasti ja perusteellisesti nykymuotoon 2020. Kuuden osakkeen hissillisessä pienkerrostalossa on uudistamisessa otettu huomioon pienimmätkin yksityiskohdat asumisen viihtyvyyteen tähdäten. Kokonaisuudesta on saatu laadukas, toimiva ja näyttävä yksilöllistä asumista korostava kokonaisuus arvostetun asuinalueen kruununa.