Tamperelainen kiinteistönvälitys

Sillanaukee LKV

Kerrostalo | 3h + k + p
Tuomiokirkonkatu 36, Keskusta, Tampere

Hinta
289 655, 34 €

Koko
66,0 m2

Vuosi
1966

Sillanaukee LKV:n arvoasuntojen myynti Tampereella jatkuu jälleen yhden asunto harvinaisuuden kera!!!

Hienokuntoisen ja arvostetun Asunto Oy Kallenkartanon ylimmän 7. kerroksen remontoitu 3h,kt, kph ja lasitettu parveke on nyt ostettavissa. Huoneisto on muutettu pohjaratkaisultaan erittäin toimivaksi huoneistoremontin yhteydessä. Vaaleasävyinen ja valoisa huoneisto sopii erinomaisesti niin asuttavaksi omaan käyttöön tai sijoitukseksi tulevaisuuteen.

Keskeinen sijainti yhdellä kaupungin keskustan parhaista paikoista kauppakeskusten tavaratalojen sekä Rautatieaseman tuntumassa antavat asumiseen ja sijoittamiseen sellaista helppoutta jota monessa muussa vaihtoehdossa et voi kuvitellakaan saavasi. Ratikkaliikenteen ja tulevan Tampereen Kannen merkitystä emme ehkä vielä osaa täydellisesti hahmottaa osaksi arkeamme, uskomme em asioiden kuitenkin entistä enemmän vahvistavan tämän sijainnin arvon nousua.

Hyväkuntoinen ja kaunis ovat varmaankin parhaita adjektiiveja kuvailtaessa nyt myytävää ylimmän kerroksen arvohuoneistoa. Tartu tilaisuuteen ja ilmoittaudu ostajaksi pian. Tälläisia asuntoja sijainniltaan sekä laadultaan ei ole usein tarjolla. Sovi esittelystä Juhani Sillanaukee 0500 620 309 tai juhani.sillanaukee@sillanaukeelkv.fi.