Tamperelainen kiinteistönvälitys

Sillanaukee LKV

Omakotitontti
Jenseninkatu 33, Olkahinen, Tampere

Hinta
385 000 €

Koko
791 m2

Vuosi

Näsijärven rantaan omakotitalon rakentaminen on monelle tamperelaiselle syvällä sisimmässään iso, elämän mittainen haave. Nyt on mahdollisuus toteuttaa haaveet ja isosti!

Uusi asemakaava mahdollistaa todella isonkin kiinteistön rakentamiseen Olkahisen kaupunginosaan Jenseninkatu 33 tontille. Rakennusoikeutta on 375 m2 ja neliöiden sijoitus mahdollista enintään kolmeen kerrokseen. Rakentaminen mahdollistaa upeat näköalat tulevasta talostasi.

Nyt myytävä tontti sijaitsee lähes Jenseninkadun päässä, uusi tontin numerointi on 33 ja se rajoittuu etelä-lounasosaltaan Näsijärven Olkahisenlahteen. Tontti sijaitsee reunimmaisena kolmesta kaavoitetusta omakoti/paritalo/rivitalotontista, sijoittuen ennen nyt rakenteilla olevaa uutta rivitaloyhtiötä. Maisemat tontilta ovat todella kauniit kohti aurinkoista Näsijärven lahtea.

Sovi oma yksityisesittely tontille. Tontti jää nyt aidoilla rajatun rakennustyömaan sisäpuolelle ja parhaillaan rakenteilla olevalle rivitalo rakennustyömaalle on käynti kielletty ilman välittäjää.

Esittely ja lisätiedot:
Juhani Sillanaukee, 0500 620 309, juhani.sillanaukee@sillanaukee lkv.fi