Tamperelainen kiinteistönvälitys

Sillanaukee LKV

Kerrostalo | 5h + k + aula + kph + s
Haarlankatu 3, Onkiniemi, Tampere

Hinta
515 000 €
(tarjouskauppa)

Koko
145,5 m2

Vuosi
2003

Särkänniemeen, Särkänniemeen! Tämä iloinen ja suurelle osalle suomalaisista tuttu jingle on kajahdellut korviimme jo vuosikymmenten ajan, lähes vuodesta 1969, jolloin Tampereelle avattiin Akvaario ja Planetaario suuren suunnitelman alkustarttina. Muutaman vuoden päästä auenneet Tampereen todelliset monumentit Näsinneula ja Huvipuisto ovatkin Särkänniemen alueen lähes 700.000 ihmisen vierailun kohteena vuosittain ja auttamassa osiltaan Tamperetta yhdeksi Suomen halutuimmista paikoista asua.

Me onnelliset tamperelaiset tunnemme kuitenkin Särkänniemen, kaupungin VIII kaupunginosan, myös ihastuttavan Näsijärven ja kaupungin keskustan kainaloon jäävänä loistavana ja kehittyvänä asuinalueena.

Onkiniemi on yksi VIII:n kaupunginosan, Särkänniemen asuinosia. Tamperelaista teollisuutta kunnioittavan, entisen ja entisöidyn Haarlan teollisuusrakennuksen, Onkiniemen rantakallioiden sekä Näsijärven ympäristöön kolmella eri aikakaudella rakennettulta suositulta asuinalueelta on nyt tullut myyntiimme yksi koko asuinalueen parhaista asunnoista.

2000- luvun alussa Onkiniemessä olleet vanhat teollisuusrakennukset saivat pääsääntöisesti väistyä uuden ja modernin asuinrakentamisen tieltä. Suoralinjainen arkkitehtuuri toi asumiseen suunnitelluille pienkerrostaloille ja rivitalolle uuden ja trendikkään ilmeen. Näsijärven rantamaastoon integroituneet talot ovat todella viihtyisä kokonaisuus, joista me tamperelaiset saamme useasti kuulla positiivisia kehuja varsinkin ulkopaikkakuntalaisilta, jotka tunnistavat käynneillään asuinviihtyvyyden ja hyvähenkisyyden tunnelman.

Myynnissämme on nyt Tarjouskaupalla, v. 2003 valmistuneen Asunto Oy Tampereen Onkiniemen Rantapalatsin, upea länsipäädyn lähes rivitaloasuntoon verrattava kaksikerroksinen 145,5 m2 käsittävä koti. Kolmeen ilmansuuntaan ikkunoistaan näkymää antava hienokuntoinen ja moderni asunto on todella tutustumisen arvoinen kohde. Isot ja tilavat huoneet, suuret ikkunat joita on runsaasti, sekä tyylitelty, osin jo uudistettukin sisustus mahtavine näköaloineen viheriöille ja Näsijärvelle, antavat arkeesi aivan kuin mökkimaisemaa, mutta kaupunkiasunnossa. Huoneistossa on monia upeita yksityiskohtia joihin voit tutustua kanssamme suoritetuissa esittelyissä. Kysy rohkeasti esittelyitä, et tule pettymään näkemääsi. Sekä asuinalue yksityiskohtineen että asunto moninaisine ratkaisuineen takaavat tulevaan asumiseesi vuosiksi eteenpäin asumiseniloa ja auringonpaistetta.

Pidämme asunnossa sunnuntaina 12.7.2020 ensiesittelyn johon olet tervetullut. Koronaviruksesta ei onneksi ole viime viikkoina tullut asuinalueellamme uusia havaintoja. Ethän kuitenkaan tule ellet ole tai tunne oloasi aivan terveeksi. Otamme etukäteisilmoittautumisia vastaan ja samalla toimitamme jo ennakolta myyntiesitettä sekä yhtiön asiakirjoja käyttöösi. Ilmoittaudu juhani.sillanaukee@sillanaukeelkv.fi tai 0500 620 309/Juhani.