Tamperelainen kiinteistönvälitys

Sillanaukee LKV

Kerrostalo | 3h + k + s
Riihipellonkatu 3, Hakametsä, Tampere

Hinta
190 000 €
(tarjouskauppa)

Koko
79,5 m2

Vuosi
1984

Hakametsän Halliwoodin alue sai alkunsa uutena rakennuskohteena 1980-luvulla ja se sai arvoisensa vastaanoton niin sijaintinsa kuin asuntojensakin puolesta heti ensimmäisten asuntoyhtiöiden valmistuttua. Upea sijainti perinteisen Hakametsän Jäähallin läheisyydessä ja täysin uutta rakennuskantaa lähelle kaupunkia. Sehän oli loistava menestysresepti heti alkumetreiltä lähtien. Aluetta markkinoitiin pääsääntöisesti vanhojen kotimaisten elokuvien nimisinä asuntoyhtiöinä, niinpä yhtiöiden nimet tuovat jo sinänsä legendaarisia muistoja ainakin varttunempien ihmisten mieliin. As. Oy:t kuten Rosvo-Roope, Kaunis Veera, Kultakuume ja monet muut Suomi-Filmin aikojen unohtumattomat nimet, ovat tänä päivänäkin yhtä Tampereen halutuinta yhtiömuotoista asuinympäristöä.

Myyntiimme on nyt tullut Tarjouskauppaan, kaksi kerroksisesta pienkerrostalosta 3 huonetta + keittiö ja saunaosaston käsittävä, ensimmäisen asuinkerroksen, siistikuntoinen ja osittain laajastikin remontoitu huoneisto. Asunnon hallintaan kuuluu myös isokokoinen ja suojaisa pihaterassi, johon on jopa kaksi kulkumahdollisuutta huoneistosta. Terassille pääsee niin olohuoneesta kuin remontoidulta upealta saunaosastolta suoraan löylyistä vilvoittelemaan. Päätyhuoneiston runsas ikkunapinta-ala kolmeen pääilmansuuntaan, sekä toimiva asunnon pohjaratkaisu antavat monipuolisia sisustusmahdollisuuksia vaativallekin sisustajalle. Tule tutustumaan paikanpäälle, mitä tarkoittaa viihtyisä lähes rivitaloasumista muistuttava asuminen parhaimmillaan. Tarjoa Tarjouskaupassa ja osta omaksesi. Huoneiston vapautuminen mahdollista vielä tämän kesän aikana.