Tamperelainen kiinteistönvälitys

Sillanaukee LKV

Kerrostalo | 3h + k + s + p
Atanväylä 2, Atala, Tampere

Hinta
185 000 €
(tarjouskauppa)

Koko
74,5 m2

Vuosi
2016

Upea mahdollisuus ostaa hienokuntoinen uudehko kerrostaloasunto Koilliskeskuksen runsaiden palveluiden lähimaastosta Atalasta. As Oy Atalan Mikko rakennettiin täydentämään perinteisen pientaloalueen asuinkantaa. Alueen kohtaamiskeskuksena jo kauan toimineen Mikon Leivän leipomon tilalle rakennettiin uutta kerrostaloarkkitehtuuria mukaileva uusi taloryhmittymä vuonna 2016. Kolmannen kerroksen kaunis ja poikkeuksellisen valoisa kulmahuoneisto on hieno esimerkki kuinka runsas ikkunapinta-ala tarjoaa huoneistoon levollisen ja avaran asuinilmapiirin. Näkymät suuntautuvat kahteen ilmansuuntaan ja iso lasitettu parveke kruunaa lisätilallaan kokonaisuutta. Huoneisto on erittäin siistikuntoinen ja vapautuu uudelle omistajalle noin elokuun alkupäivinä.

Atalan asuinalueen luonto- ja liikuntamahdollisuudet ovat upea mahdollisuus ihmisille jotka arvostavat asuinalueensa lähi liikuntamahdllisuuksia. kesäiset pyöräilyt lähimetsissä ja talvella hienosti hoidetut läheiset hiihtoladut ovat osa arkea Atalassa.

Myymme huoneiston Tarjouskaupalla, jossa ostotarjoukset tehdään lähtöhintaan tai siitä ylöspäin.