Tamperelainen kiinteistönvälitys

Sillanaukee LKV

Kerrostalo | 2h, kk, kph, s, lasitettu parveke
Voimakatu 4, Ratina, Ratinanranta, Tampere
Hinta
237 000 €
(tarjouskauppa)

Koko
44,5 m2

Vuosi
2010

Ratinanrannan asuinalue oli suosittu jo rakennusvaiheessa ja kun upea Ratinan liikekeskus valmistui on alue asuntoineen entistäkin halutumpi. Nyt avautuu tilaisuus oman asunnon ostamiseen Tampereen ydinkeskustasta, hienoilla Pyhäjärvinäkymillä.

Ylimmän kerroksen kaksion pohjaratkaisu on suunniteltu siten, että asunnon kummastakin huoneesta avautuvat avarien ikkunoiden kautta kauniit kaupunkimaiset näkymät viimeistellyn ja huolitellun piha-alueen kautta Pyhäjärvelle. Keittiössä on hyvä varustetaso ja se yhdistyy trendikkäästi olohuoneeseen luoden tilasta viihtyisän kokonaisuuden. Iso lasitettu parveke on toteutettu käytännöllisesti makuuhuoneen yhteyteen ja sen näkymät aukeavat komeasti järvelle. Taloyhtiö on liitetty kaukolämpöön ja huoneistoissa lämmönjako tapahtuu vesikiertoisella lattialämmityksellä, joka on paitsi mukava jalalle niin se on mahdollistanut isojen ikkunapintojen toteuttamisen.

Kylpyhuoneen laatoitus on näyttävä ja lisäplussana varustuksena on mm. siivousta helpottava seinäwc. Pyykinpesutornille on tilavaraus.