Tamperelainen kiinteistönvälitys

Sillanaukee LKV

Kerrostalo | 2h, kk, kph, lasitettu parveke
Voimakatu 2, Ratina, Tampere

Hinta
216 000 €

Koko
37 m2

Vuosi
2011

Ratinanrannan asuinalue oli suosittu jo rakennusvaiheessa ja kun upea Ratinan liikekeskus valmistui on alue asuntoineen entistäkin halutumpi. Nyt avautuu tilaisuus oman asunnon ostamiseen Tampereen ydinkeskustasta, hienoilla Pyhäjärvinäkymillä.

Ajatuksella suunnitellun pohjaratkaisun ansiosta järvinäkymät avautuvat sekä olo- että makuuhuoneesta. Hyvin varustettu keittiö yhdistyy trendikkäästi olohuoneeseen ja yhdistelmä antaa mahdollisuuden luoda viihtyisän kokonaisuuden. Huoneiston ikkunoiden korkeus ja leveys tuo maiseman ja valon hienosti sisätiloihin ja maisemat vain paranevat makuuhuoneen yhteyteen sijoitetulla isolla lasitelulla parvekkeella. Kylpyhuoneessa on kaunis laatoitus ja normivarustetuun verraten astetta näyttävämmät vesikalusteet. Tilavaan kylpyhuoneeseen on varattu oma tilansa pyykinpesutornille.

Joustava vuokratontti. Tontinvuokravastikkeesta voi vapautua maksamalla tonttiosuuden lunastushinnan yhtiölle.