Tamperelainen kiinteistönvälitys

Sillanaukee LKV

Omakotitontti
Jenseninkatu 35, Olkahinen, Tampere

Hinta
330 000 € (tarjouskauppa)

Koko
692 m2

Vuosi

Näsijärven rantaan omakotitalon rakentaminen on monelle tamperelaiselle syvällä sisimmissään iso elämän mittainen haave. Useimmilla se jää valitettavasti toteutumatta monestakin eri syystä. Rakennettavien rantatonttien niukkuus on mm. yksi montaa rajoittava päätekijä. Myös monia muita syitä meillä kaikilla hankkeen hidasteena voi löytyä…

Pystymme kuitenkin nyt ilolla ilmoittamaan, että myyntiimme on tullut todella harvinainen mahdollisuus näiden em. haaveiden täyttämiseksi!

Uusi kaava näet mahdollistaa todella isonkin kiinteistön rakentamiseen Olkahisen kaupunginosaan Jenseninkatu 35 tontille jossa on rakennusoikeutta enintään kahteen kerrokseen 375 m2. Nyt myytävä tontti sijaitsee lähes Jenseninkadun päässä, uusi tontin numerointi on 35 ja se rajoittuu etelä-lounasosaltaan Näsijärven Olkahisenlahteen. Tontti sijaitsee keskimmäisenä kolmesta kaavoitetusta omakoti/paritalo/rivitalotontista juuri ennen nyt rakenteilla olevaa uutta rivitaloyhtiötä. Maisemat tontilta ovat todella kauniitYli järven lahden päivä. aurinkoa kohtija Tontilla sijaitsee tällä hetkellä vanha uima-/venelaituri.